Маленьке кошеня врятувало цуцика і тепер вони найкращі друзі

І як після цього не вірити в долю? Щеня Ліл Наггет та Чіккі опинилися в одному і тому ж притулку майже одночасно. Чіккі був трохи малим, як для свого віку, але мав надзвичайно міцне здоров’я. А ось Ліл Наггет навпаки – під час їх зустрічі він майже помирав.

Цуцика у притулок приніс один чоловік. Він знайшов його на вулиці у геть поганому стані та вирішив віднести у притулок, аби його життя врятували ветеринари. До речі, на той момент, Чіккі вже був у притулку.

Ветеринари швидко провели обстеження та взяли необхідні аналізи. Виявилося, що у цуценя висока температура та низький рівень глюкози. Його почали лікувати та навіть ставити крапельниці, але стан песика не покращувався. З кожним днем йому ставало дедалі гірше.

Потім, ветеринар вирішив покласти його поряд з Чіккі. Вже за декілька хвилин, кошеня вмостилося поряд з цуценям. Так вони і здружилися, а Ліл Наггет почав стрімко одужувати.

Вже за 2 тижні цуценя могло нормально ходити. Ліл Наггет був абсолютно здоровим! Вони дуже здружилися з Чіккі і не відходили один від одного ні на крок. Як пояснив ветеринар, песику було важко пережити розлуку з мамою, тому він і не одужував. Але Чіккі повернув його до життя.

Ліл Наггет був маленьким цуциком, а таких доволі швидко забирають з притулку, саме тому, працівники вирішили поставити спеціальну умову. Якщо хтось захоче його забрати, то він повинен забрати і Чіккі, тому що ця парочка просто нерозлучна.

І такі люди знайшлись. Вони залюбки забрали і кошеня, і цуценя. Тепер, ці двоє живуть разом і просто насолоджуються своїм життям!

Ви б забрали одразу двох тварин додому?

Julia
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector