4 істини, які Бог хоче, щоб ви завжди пам’ятали, коли стикаєтесь з труднощами

Кожна людина стикається з неприємностями. Ми можемо подумати, що Бог покинув нас, але, насправді, він завжди поруч.

В нас нерідко буває відчуття абсолютної самотності. Колі навколо багато людей, але у своїй тривозі, ми залишаємося сам на сам з собою та поганим настроєм.Такі дні хочеться запитати у Господа: “Боже, що я не так зробив, що ти покинув мене”. Ми дивимося навкруги, люди живуть спокійним життям, лише не ми, нам так не пощастило. Але чому?

Коли моєї дружини не стало, я сам почав доглядати за дітьми. Це було невимовно важко. Їх п’ятеро і я ніяк не міг звикнути до того, що мушу замінити їм маму. В перші дні я відчував величезний стрес, коли збирав їх до школи. Багато шуму і бруду. Я не міг зрозуміти, як їх вдягати, що складати у портфелі, вони відмовлялися їсти. Після чищення зубів все було у пасті, а також щоразу бився якийсь посуд. Я стояв розгублений і не міг зрозуміти, як з цим всім справлялася моя дружина.

Я збирав їх поспіхом. Вони виглядали непорядно, через що мені телефонували зі школи та садочків, а також діти говорили, що з ним не хочуть спілкуватися однолітки. Це все добивало мене. Хоча я і так був розбитий після втрати коханої. Одного дня я розвозив дітей по навчальних закладах і сам спішив на роботу. А тут переді мною на вузьку односторонню дорогу виїхав якийсь дідусь на старому авто і їхав максимально повільно. Я не знаю, чому саме ця дрібниця мене зачепила, але я вибухнув.

Дідусь майже не їхав, тому я вийшов і постукав йому по склу. Я викричався на старого, а потім побачив, що він зовсім хворий і їхати йому, напевно, дуже важко. Він вислухав мене уважно, поглянув на мою машину, де було купа дітей і сказав: “Не сумую, заспокойся. Твої діти потребують батька, а ти наче бомба уповільненої дії. Бог любить тебе, довірся йому”.

Після цього старий сказав мені 4 Божі істини, які справді допомогли мені цінувати те, що я маю  не занурюватися у свій смуток все глибше. Мені вони допомогли, тому я ділюся ними з вами:

1. Ваш дух сильніший за будь-які обставини

Сильні не ті, хто може передбачити обставити та діяти чітким за планом, а ті, хто в найнепередбачуваніших ситуаціях залишається міцним духом. Навчіться дякувати за все. що у вас є і не втрачати віру у краще навіть в найлютіший шторм. Пам’ятайте, що ваш дух є сильним, якщо ви вмієте бачити світло в темряві.

2. Випробування лише зачаровують вас

Будь-які випробування – це тренування нашої внутрішньої сили. Спочатку Бог дає прості випадки, далі важчі. Тому, якщо ви відчуваєте на собі великий тягар, значить ви можете його подужати. Бог ніколи не дає людині того, чого вона не може витримати. 

3. Бог завжди бажає вам добра, довіртесь йому

Ми плануємо все життя наперед, не знаючи чи повернемося сьогодні додому живими та здоровими. Якщо щось пішло не так, не падайте духом. Скоріш за все, Бог відвертає вас від чогось злого. Не йдіть вперто до тих цілей, як очевидно закриті для вас. Довіртесь Богові.

4. Бог завжди буде поруч

Інколи буває так, що ви йдете поряд з Богом, бачите його сліди на піску, а з часом слідів залишається лише одна пара. Це не ви йдете самотньо, це Бог несе вас на своїх руках.

А ви слідуєте цим 4 Божим істинам?

Sofia
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector