10 стильних ідей осіннього манікюру

Літом усі дівчата хочуть зробити собі яскравий манікюр, який буде відповідати настрою та гардеробу цього періоду. Та осінню палітра кольорів і дизайнів змінюється. Які тренди принесла нам осінь 2020?

Однотонний манікюр

Якщо ви зробите такий манікюр, тоді точно не прогадаєте. Головне вдало обрати колір. Наприклад, червоний та бордовий – це ознака розкоші, а жовті та багряні відтінки асоціюються з осіннім періодом. Зверніть увагу, що в цьому сезоні особливо трендовими будуть оливкові та зелені кольори. 

Матове покриття

Матове покриття також знаходиться поза модою. Вона завжди буде виглядати ніжно, стримано та акуратно. 

 

Мінімалізм

Простота і лаконічність ніколи не виходять з моди. Вони доречні у будь-який сезон та на кожну подію. Розбавити таке покриття можна яскравими елементами. Наприклад, вкрапленнями на одному чи двох нігтях. 

Мармур

Справжнім трендом осені є блискучий мармуровий дизайн. Його можна зробити не лише в біло-чорних тонах, але й в інших цікавих відтінках. 

Втирка і фольга

Однотонний і спокійний манікюр зможуть розбавити перламутровий блиск втирки чи фольги. Такий дизайн можна зробити на кількох пальцях. 

Різні малюнки

Якщо ви прихильниця цікавих дизайнів, то різноманітні малюнки саме для вас. Особливо актуальними в осінній період будуть зображення листя чи квіткові мотиви. 

Французький манікюр

Це класика, яка підійде до будь-якого образу в повсякденному житті. Якщо вам хочеться додати яскравий акцент, то френч можна розбавити блискітками чи геометричними візерунками. 

Омбре

Можна зробити геометричне або діагональне омбре, поєднуючи різні кольори. Ця техніка покриття досить довгий час залишається популярною. 

Геометрія

Цієї осені геометричні візерунки будуть популярними. Вони стануть ідеальним доповненням для матового однотонного покриття. 

Блискітки

Будь-який дизайн можна розбавити блискітками. Однак, щоб такий манікюр виглядав стильно потрібно знати міру і не переборщити зі сяйвом. 

А яка ідея вам подобаєтьсмя найбільше?

Vasylyna
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector