Прийшла біда звідки не чекали: нинішній чоловік дізнався про мої гроші, і просить їх вкласти в спільний бізнес. А я не хочу!

У мене є звичка – постійно відкладати гроші. Починаючи з 18 років, коли я після навчання бігла на роботу та мила підлогу, то навчилася мати в гаманці хоча б зайвих 200 гривень. Зараз у мене чудова посада з великою заробітною платою та накопичення у банку. Нещодавно порахувала – можна квартиру купити у центрі міста або ж новесеньку іномарку з салону!

І ось прийшла неочікувано біда – нинішній чоловік дізнався про мої гроші, і просить їх вкласти в спільний бізнес. А я не хочу! Я пам’ятаю, як нас маленьких, мене і мою сестру, рідний батько вигнав, як потім не було що їсти, як мати була змушена йти в кафе мити підлогу о 4 ранку, щоб нас годувати – я так не хочу!

Тому і збирала все життя собі на «подушку безпеки». Раптом щось станеться? Сьогодні чоловік любить, а завтра раптом вижене, як наш татусь? А у мене гроші є. Так що я спокійно відкладала, знаючи, що ніколи не залишуся жити в злиднях. Так, інфляція з’їла якусь частину, але все ж на мої гроші досі можна дещо вартісне купити. Виявляється, проговорилася (тоді ще хлопцю, не чоловікові) моя мати.

Вони якось посварилися сильно, і мати крикнула щось на кшталт «Жебрак, тільки заради заначки Оленки з нею й одружуєшся!».Слово за слово, майбутній чоловік і дізнався про мої гроші, а мені, звичайно ж, нічого не сказав. Минуло два роки.

Тепер Святослав пропонує їх вкласти в його божевільну ідею вирощування грибів. Я вже втомилася сваритися з ним на цю тему, що це невдала ідея, так він ще й образився: як так, я знаю про його плани, вмовляю не вкладати в це спільні гроші, а в мене в цей час свої є.

Зараз ми розлучаємося. Святослав ще довго боровся та намагався мене вмовити, щоразу називав меншу суму – але я до останнього не піддавалася. Тому ми почали сваритися через гроші. Він казав, що не має відчуття, що ми сім’я та повинні допомагати один одному. Виходить, що я просто кидаю його напризволяще та у всьому винні гроші. Звинувачував, що я обрала не його кохання, а фінансовий статус. 

Можливо, що дівчина надто категорична у цій ситуації? А ви б погодилися на таку ідею заради збереження шлюбу?

Daryna
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector