– Мене часто засуджують за те, що моя 3-річна донька працює моделлю. Проте вона заробляє більше, ніж ви! – відповідає мама дівчинки на критику

Зараз соціальні мережі набули великої популярності серед користувачів Інтернету, та стали не тільки засобом для спілкування чи розваг. Завдяки великій кількості підписників в обліковому записі можна працювати з брендами й рекламувати їх продукцію. Чим більше фоловерів – тим вищий попит та можливість стати амбасадором. Звісно, що за такий піар компанії готові заплатити чималі гроші блогеру. 

Багато світових брендів звертаються за рекламною саме до інфлуенсерів. Наприклад, якщо у них є активна аудиторія на сторінці, то компанії присилають свою продукцію на огляд або ж купують у них спеціальну рекламу. Звісно, що згодом вони отримують безліч замовлень завдяки активній аудиторії самого блогера.

Це стосується також батьків, які активно ведуть у соціальних мережах сторінки своїх дітей. Такі профілі зазвичай збирають тисячі підписників та сотні позитивних коментарів, адже малюки привертають увагу. І мова не тільки про звичайних фоловерів, а також і про популярні бренди. У це інколи важко повірити, але часто дітки зароблять набагато більше, ніж дорослі люди!

Наприклад, деякі компанії готові заплатити від 5 до 10 тисяч доларів за один пост на сторінці в Інстаграмі – все залежить від самого блогера та його активної аудиторії. Нещодавно дівчинка на ім’я Еліза стала справжньою зіркою у соціальній мережі. 

Дівчинці всього-на-всього 3 рочки, однак на її сторінці вже понад 24 тисячі читачів. Саму сторінку веде її мама Софія @eliselily_ 

На сторінці мама публікує наряди доньки, які збирають тисячі лаків. 

Згодом, мама вирішила звернутися до модельних агентств. Незабаром донька почала співпрацювати з такими відомими брендами, як Zara, M&S, River Island та Sainsbury’s. 

Часто під постами у коментарях люди запитували Софі, де вона купила одяг для своєї донечки. Тому мама часто відмічала у постах офіційні сторінки брендів. З часом, модні фірми запропонували їм співробітництво та висилали речі для реклами у профілі. 

“Часто я отримую негативні коментарі та критику від інших матусь” – розповідає Софі. 

Жінка також додала, що завдяки моделінгу доньки вони почали отримувати великі гроші та планують й надалі продовжувати кар’єру. 

“Я сподіваюся, що згодом такий досвід допоможе нам у майбутньому”

Зараз всі зароблені гроші від рекламних компаній мама дівчинки відкладає на ощадний рахунок в банку. Звісно, що періодично незнайомі люди засуджують Софі за таку роботу, однак жінка намагається не звертати увагу на них. Навпаки – вона щодня розвиває аккаунт доньки та збирає якомога більше підписників. 

На вашу думку, популярність у такому ранньому віці для дитини – це добре чи погано? 

Daryna
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector