До ЗСУ на Донеччині прибився бджолиний рій

Ну, і кому ж в голову прийшло напасти на державу, до якої навіть сили природи прихильні? 

Нашу неньку Україну захищають не лише безстрашні хлопці та дівчата, але й друзі наші менші…  Цього разу до ЗСУ долучився цілий рій бджіл. Про це на сторінці в Facebook написав Костя Кутвіцький.

На Донеччині, у місті Бахмут, до казарми українських військових прибився бджолиний рій. Доглядати за бджолами взявся Олександр, який до служби в армії був бджолярем. Згодом чоловіку необхідно було повернутися до Черкас, перед переходом на службу до іншої роти, тож він скористався нагодою забрати рій із зони бойових дій. Бджіл помістили у ящик з-під снарядів, і в цьому імпровізованому ящику-вулику рій подолав 700 км. Нині бджоли в Черкасах у безпеці”.

Редактори “Цікаво про” вже не вперше помічають в Мережі історії, які розповідають про те, як наші військові вміло і турботливо опікуються тваринками, які вирішили трохи підбадьорити наших захисників своєю дружньою компанією. Котики, собачки, пташки, а тепер іще й комашки – усі шукають собі прихистку за мужніми спинами наших військових. З такою підтримкою ЗСУ точно здобудуть перемогу! Вже зовсім скоро!

Джерело: https://www.facebook.com/groups/kostyaicompany

Які історії про тваринок у лавах ЗСУ знаєте Ви?

Напишіть нам у коментарях на Facebook

Фото ілюстративне

SofiaP
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector