15 підказок людині від Бога. До них варто прислухатися, щоб жити довго і щасливо!

Бог створив людину у радості, але вона постійно відмовляється від нього, і губиться у власних сумнівах. Тоді Бог дав людині ці підказки та орієнтири, щоб вона знала куди повертатися:

Правило перше

Життя – це Божий подарунок нам. Щоразу, коли ми скаржимося на своє життя, ми ображаємо Бога. Любіть своє життя і дякуйте Творцеві за нього.

Правило друге

У кожної людини є таланти та здібності. Кожен з нас, хто закопує їх, гнівить Бога. Адже вони дані нам для великої місії – змінити світ на краще. 

Правило третє

Людина не може творити добро, коли її серце не сповнене любов’ю. Плекайте в собі любов, щоб ви могли стати інструментами в руках Божих.

Правило четверте

Людина створена Богом для щастя, а не для страждань. Тому, якщо ми довго перебуваємо у негативі, то відчуваємо невимовний біль. Вся наша природа цьому суперечить.

Правило п’яте

Контролюйте те зло, яке породжується у ваших головах: гнів, заздрість, дратівливість, насмішки. Не давайте їм черпати сили з власної енергії та рости.

Правило шосте

По вірі вашій буде вам дано! Не втрачайте віру. Є обставини, які потрібно перетерпіти, нічого на землі не може тривати вічно, просто продовжуйте вірити в краще.

Правило сьоме

Бог живе в кожному з нас. То навчіться слухати своє серце, там говорить голос Бога. Ведіть з ним діалоги не лише у молитві, а будь-коли. Бог чекає на ці розмови з вами.

Правило восьме

Не бійтеся злих язиків. Вони завжди говоритимуть. Не намагайтесь щось комусь довести. Це випробування, яке потрібно пройти з гідністю та честю. Ігноруйте чужі розмови.

Правило дев’яте

Не ставте на собі хрест, поки живі. Господь знає про ваші гріхи, але не хоче, щоб ви жили минулим і не бачили те, що відбувається зараз. Адже тут сьогодні він створив всю цю красу для вас. Насолоджуйтесь!

Правило десяте

Любіть ближнього свого так само, як самого себе. Бог говорить, що себе любити потрібно в першу чергу, а лише потім ближнього. Мова йде про здорову любов та догляд за собою. Лише, коли людина любить себе, вона розуміє, як полюбити іншого.

Правило одинадцяте

Будьте відповідальні за свої рішення та вчинки. Бог дав нам свободу вибору. На ній ми будуємо цілі державні устрої та гуманістичні ідеї. Ми робимо те, що хочемо, але потім відповідатимемо за свої вчинки. Отже, будьте готові до наслідків власних дій.

Правило дванадцяте

Все, чого ми заслуговуємо і прагнемо, закладено всередині нас. Відкрийте двері й вивільніть власну силу.

Правило тринадцяте

Не судіть, і не судимі будете. Ви не можете знати всіх обставин, через які ваш сусід, товариш, чи колега поводиться саме так. Ви судите поверхнево. Люди можуть мати нитки, які тягнуться за ними змалку. Вам ніколи не побувати на місці іншої людини. Тому і не засуджуйте її.

Правило чотирнадцяте

Пізнавайте себе правильно. Не губіться в самоаналізі, так можна докопатися до дна і втонути в ньому. Просто дізнайтеся про свої сили та переваги, які допоможуть вам змінювати світ на краще.

Правило п’ятнадцяте

Бог дає нам випробування не за щось, а для чогось. Кожне така сходинка нашого життя потребує сил та часу, щоб зробити крок, але це крок вгору. Тому знайте, якщо ви зараз мусите щось терпіти, значить Бог знає, що ви достатньо сильні, щоб підійматися по цих сходинках.

 

Sofia
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector