Чоловік почав цькувати свою дружину. Він не відмовляв собі в походеньках до інших жінок і навіть не приховував свої зради від Оксани

Оксана втомилася від постійних походеньок свого чоловіка. Вона зібрала речі й переїхала до батьків. Але через деякий час мама з батьком почали вмовляти доньку повернутися до чоловіка. Казали, що не пасує жінці без чоловіка жити, що близькі та знайомі можуть пустити недобрі плітки. Жінка не збиралася сперечатися. Тихо зібралася і повернулася до себе. Оксана була у відчаї, коли ввечері пролунав дзвінок. По той бік мобільного зв’язку почувся дуже рідний голос. Тоді жінка вирішила остаточно покинути чоловіка. Оксана ще не знала, що додому вона більше не повернеться.

В сім’ї Оксани головним був батько. Мати завжди слухала свого чоловіка й так само виховувала доньку. Дівчинка росла покірною і тихою. Після закінчення школи, Оксана вирішила продовжити навчання в університеті. Студентські роки вона прожила в гуртожитку разом з двома сусідками, які встигали й вчитися, й на побачення бігати.

Через дорогу від гуртожитку був клуб. Дівчата ходили туди на танці. Якось раз, Оксана познайомилася там з хлопцем. Вони спочатку дружили, а потім почали зустрічатися. Ці стосунки тривати 4 роки.

Як тільки пара закінчила навчання, як зразу одружилася. Але цей шлюб не міг існувати довго. Чоловік Оксани, Сергій, не давав жінці виходити на роботу, а сам пропадав на ній. Всі зароблені гроші він хоч і витрачав на сім’ю, але потребував від дружини звітів за кожну копійку.

Крім того, що Оксана постійно звітувала Сергію за гроші, він також потребував від неї повного звіту за кожну хвилину, проведену без нього. Чоловік контролював кожен крок Оксани. Він не давав їй бачитися з подругами та говорити з сусідами. А також багато критикував. Сергію не подобалось ні те, як Оксана готує.ні те, як прасує йому сорочки. За словами чоловіка, Оксана була – поганою господинею.

Через три роки після одруження жінка все ж набралася сміливості, зібрала речі та поїхала до батьків. Але ті просили її повертатися додому, щоб не заплямувати часом честь сім’ї. Оксана мусила вернутися до чоловіка і далі терпіти його знущання.

Через деякий час виявилося, що Оксана чекає дитину. Сергій до того часу вже отримав підвищення на роботі, тому почав цькувати свою дружину ще більше. Він не відмовляв собі в походеньках до інших жінок і навіть не приховував свої зради від Оксани.

Жінка народила двох донечок близнят і набрала трохи зайвих кілограмів після вагітності. Це зробило Сергія абсолютно байдужим до неї. Він постійно зраджував дружині, а виховання дітей повністю скинув на неї. Оксана була пригнічена, але змирилася з такою долею.

Лише, коли доньки вступили в інститут і покинули батьківський дім, Оксана наважилася подати на розлучення. Тепер її нічого не тримало. Але чоловік розлучення не давав. Покірна жінка виявилася дуже зручною для нього.

Якось ввечері до Оксани зателефонували. Це була її мама. Вона стривоженим голосом повідомила доньку, що батько потрапив до лікарні. Оксана не вагаючись зібралася і поїхала в лікарню. Там вона провела з татом весь час, поки йому не стало краще.

В день виписки батька Оксана поверталася додому, але раптом почула, що хтось її покликав. Це був колишній однокласник Олексій. Все ж такий добрий і привітний. Оксана йому дуже подобалась в шкільні роки. Тепер вже досить зрілі люди дивилися один на одного і не могли підібрати слова. Олексій запросив Оксану на каву. Вони розговорилися. Жінка розповіла які муки пережила у шлюбі. І Олексій, довго не вагаючись, запропонував їй почати жити разом.

Жінка так і зробила. Вона добилася розлучення з чоловіком і переїхала до однокласника. Ці стосунки були нарешті спокійними та щирими. Оксана зрозуміла, що Олексій досі кохає її та віддалася цим почуттям сама. Вона відчувала себе щасливою вперше за довгі роки. Тепер доньки приїжджали до неї. Вони щиро раділи за свою маму. А вона шкодувала лише, що раніше не дозволила собі стати щасливою.

Ось таке пізнє жіноче щастя спіткало Оксану.

А що б ви зробили на місці жінки?

Sofia
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector