Свекруха намагалася дати дівчинці все тільки найкраще, хоча у неї була мізерна пенсія. Навіть влаштувалася на роботу прибиральницею, щоб мати додаткові гроші

Нещодавно Ольга повернулася додому, гостювала майже місяць у своїх батьків на дачі та допомагала. От приїздить – а на порозі її зустрічає молода дівчина. 

– Знайомся, Олю, це Христина. Старша донька моєї сестри. Вона тут поки у нас поживе, бо сестра просила за дитиною подивитися, поки та своє особисте життя налагоджує – ніяково відповів Валерій. 

Христині було 20 років – ось така “дитина”. Дівчина, хоча вже доросла, але зовсім не хазяйновита – залишить після себе чашку на столі від кави, повішає свою спідню білизну ледь не по всій квартирі. Часто Оля нагадувала племінниці про те, щоб та винесла сміття, помила посуд та не приносила солодощі додому, адже у сина Миколки алергія – навіщо дитину дражнити? А про те, щоб Христя хоча б картоплю почистила чи якусь вечерю приготувала не могло бути й мови! 

Інна, мати Христини завжди була в пошуках найкращого для себе кавалера. Воно й не дивно, адже чому вона могла навчити свою доньку? Сама народила як тільки 11 клас закінчила та скинула бабусі на виховання, мовляв, це ж її рідна онука, нехай турбується, а вона молода і нічого у материнстві не тямить! 

Свекруха намагалася дати дівчинці все тільки найкраще, хоча у неї була мізерна пенсія. Навіть влаштувалася на роботу прибиральницею, щоб мати додаткові гроші. Та й Ольга з чоловіком часто допомагали їй – одяг новий привезуть, зі школи заберуть, якщо бабуся в нічну зміну чергувала. Тоді жінка жаліла дитину. Адже росте, немов сирітка – рідній матері не потрібна. 

Та скоро бабусі не стало. Вона переписала на Інну свою однокімнатну квартиру, щоб у неї хоча б дах над головою був. Тоді всі думали, що Інна нарешті отямиться та буде за донькою наглядати. Але все тільки погіршилося – могла днями вдома не ночувати та бігала постійно на побачення. 

Нещодавно познайомилася з Володимиром – новий сусід. От Інна й дивиться у вікно – дорога іномарка, брендовий костюм та мобільний телефон. Такий діловий та статний чоловік, правда живе на орендованій квартирі. Декілька разів перестрілася з ним у під’їзді, Володя допоміг їй важкі сумки піднести та якось у них все закрутилося та завертілося. А зараз він вирішив переїхати до жінки жити. Але куди вона його прийме, якщо квартира маленька та тільки 1 кімната? Тоді загадала про свого брата та попросила на декілька днів пустити небогу до себе. Адже в Ольги та Валерія велика трикімнатна квартира в центрі міста, то вони з легкістю про родичку подбають! 

– Нещодавно телефонувала до Інни, адже Христина вже місяць у нас живе. А вона сказала, що її справи доньки не цікавлять і вона може сама про себе побрати. То ще й заблокувала мій номер телефону, не можу до неї додзвонитися! – скаржиться на роботі Ольга. 

Але не може вигнати дівчину з квартири, адже куди їй йти? Рідна мати вигнала з дому та більше у неї нема іншого, крім Валерія та Ольги. Росте, немов сирота при живій матері. 

Що б ви могли порадити Ользі у такій ситуації? 

Daryna
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector