Бог ніколи не запізнюється – все відбувається так, як має бути

Просто Він посилає правильні речі в правильний час …

Ніхто з нас не знає, яким буде сьогоднішній день та як він закінчиться.Про плани Бога відомо тільки Йому. Ми ніколи не задумувалися над цим питанням, адже постійно фокусуємо нашу увагу на  шляху та бажаннях, які обрали.Ми настільки заклопотані власними проблемами, переживаннями, рутиною, що навіть не можемо відпочити від них та просто помолитися. 

Ми забуваємо подякувати Богові за ще один прекрасний день та попросити нас направити на правильний та безпечних шлях.Нам вдається, що ми всесильні та у змозі керувати самостійно своїм життям. 

Така наша людська натура – ми забуваємо про Бога, коли у нас все добре.Перед сном ми лайкаємо пости у соціальних мережах, переглядаємо стрічку пліток про зірок чи політиків, але не можемо знайти декілька хвилин для найважливішого.

Однак, згодом ми згадуємо про молитву, коли у нас трапляється якась проблема.Ми розуміємо, що не в силі її вирішити та не можемо її контролювати. Здається, що немов сильний порив вітру дме нам в обличчя та ми не можемо втриматися на ногах. 

Тоді ми згадуємо про Бога та починаємо молитися, щоб він нас почув.Ми просимо у нього допомоги.На жаль, ми починаємо молитися тільки тоді, коли проблеми стукають у наші двері та стоять на порозі.Наприклад, нас звільнили з омріяної роботи чи близька кохана людна раптово захворіла.Таких ситуацій може бути безліч у нашому житті, і ми часто не знаємо, що робити.Але знаємо, до кого нас потрібно звертатися. 

Можливо,нам потрібно буде  відмовитися від бажаної та цікавої пропозиції? Як тоді нам вчинити?Адже згодом ми будемо відчувати докори совісті та картати себе за такий вчинок.Однак, з часом ми розуміємо, що це було правильним рішенням і все відбувається завдяки Божій волі. 

Дуже важко прийняти той факт, що те, що ми хочемо не здійсниться сьогодні чи завтра, як ми не старалися та не докладали всіх зусиль на максимум.Такі речі нас засмучують та ми починаємо нервуватися, що не можемо контролювати цю ситуацію.Хоча цілком можливо, що наше бажання не принесло б нам очікуваного результату та розчарувало б нас. 

Тому замість того, щоб нервуватися та хвилюватися через нереалізовану мрію, потрібно просто прийняти цей факт та рухатися далі.Адже згодом ми відчуємо неймовірне полегшення та відчуття повної свободи.Ми відчуємо велику енергію та натхнення та зможемо приборкати цілий світ, який кидає нам виклик. 

Ніхто не любить, коли йому кажуть “Те, що має бути – буде, і ти цього не зміниш!”.Але ж  ми такі нетерплячі та хочемо всього негайно.А дарма, адже люди, які говорять такі речі – мудреці. Наше життя влаштоване саме так і ми не в змозі його переписати за власними правилами. 

Краще просто довіритися Богу, а не бігти амбіційно у невідоме і в те, до чого ми ще не готові.Такий поспіх та неспокій можуть тільки нашкодити та погіршити ситуацію.Тому ми повинні просто прийняти спокійну ситуацію та чекати, що ж буде далі.Ви ж не будете вимагати адміністратора у кінотеатрі показати одразу кінцівку фільму, адже так цікаво дізнатися, яким буде фінал!Так і відбувається у реальному житті. 

Потрібно звертати увагу на оточуючих. Чи помічали ви, що люди старшого віку не поспішають та не метушаться, коли не отримують бажаного результату?Адже вони розуміють, що Бог знає краще, що їм потрібно зараз в цю мить та довіряють Йому.Не має значення, як часто ми ходимо до церкви – щонеділі чи тільки на великі свята, адже Бог щодня піклується про нас і дає нам те, що потрібно сьогодні й те, чого ми дійсно вартуємо.Зовсім інша справа, що ми часто цього не помічаємо і думаємо, що потрібно старатися ще більше для досягнення бажаної мети та стрибати вище своєї голови.Але нам потрібно зупинитися і почати це усвідомлювати.

Ми всі схожі.Коли у нас руйнуються плани на вихідні, довгоочікувана  поїздка або ж на роботі не затвердили проєкт, хоча ми молилися, тоді починаємо сумніватися – а чи дійсно Бог нас чує?Можливо, що Він помилився?

Але Бог ніколи не помиляється, а посилає нам правильні та бажані речі у потрібний для нас час.Як би ми не намагалися прискорити певні події чи повпливати на певний результат – все одно Бог знає, що на все свій правильний час.Ми маємо прийняти цю істинну і зрозуміти її, адже таким чином ми отримаємо душевний спокій.Ми отримаємо те, що хочемо й те, на що ми заслуговуємо та воно обов’язково здійсниться. Але не тоді, коли ми обвели певну дати у щоденнику чи поставили нагадування у телефоні, а тоді, коли буде свій час та воля Божа.Бог не хоче, щоб ми були засмучені.Навпаки – Він хоче зробити нас щасливими. 

Ми маємо прийняти цей факт, що ми не в змозі контролювати всю ситуацію на всі 100 % і все буде так, як ми це візуалізували подумки. Найкращий план є тільки у Бога, який допомагає нам знайти душевний спокій та мир у серці.Звісно, що ми повинні йти далі до своєї мети, але без фанатизму та надмірного контролю.Не потрібно розчаровуватися у собі та у своїй вірі, коли ми зіткнемося з черговою невдачею. Це буде для нас випробовуванням. 

Впродовж всього нашого життєвого шляху потрібно пам’ятати, що ми отримаємо все, що хочемо та про що ми мріємо.Але ми зможемо це отримати тільки у правильний час і у правильному місці, але ми цього не знаємо.Потрібно далі вірити в Бога, й Він приведе кожного туди, де є його життєве місце у цьому світі та де кожен заслуговує бути. 

Це може трапитися у будь-який момент, коли ми зовсім не будемо цього очікувати.Або ж коли ми зовсім почнемо втрачати силу та віру. 

Просто потрібно довірити наш життєвий шлях у руки Бога…..

Чи отримаємо ми спокій душі та серця, якщо повністю довіримося Богові?  

Daryna
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector