Одного разу ти подякуєш Богові за те, що він не послав того, про що ти просила

Перський філософ Румі казав “Є голос, який не використовує слів… Слухай!”.

Здається, що твоя душа палає диким вогнем. Відчуваєш нестримне бажання отримати саме те, чого так сильно просиш у Бога під час молитви. Ти готова піти на все. Однак, у Творця інші плани щодо тебе та твого шляху. 

Твої бажання досі не реалізовані, а молитви зовсім не допомагають. Ти відчуваєш гнів. Чому Бог не чує? Хіба Він не може дати те, про що ти молиш щодня? Адже докладаєш максимум своїх зусиль!

Згодом, у серці починають зароджуватися сумніви та зневіра щодо Творця. Здається, що ти повернулася у дитинство – друзям постійно дарують нові іграшки, красивих ляльок та цікаві машинки. Тільки ти мовчки сидиш з порожніми руками та заздриш. 

А можливо, що не так все погано? Можливо Бог таким чином хоче випробувати тебе на міцність? Просто потрібно й надалі вірити та молитися – це допоможе тобі пройти всі життєві перепони та загартувати дух. 

Повір, з часом тривожні думки перестануть навідувати тебе перед сном, а відчуття кому в горлі поступово зникатиме. Ти й надалі зможеш дихати на повні груди, а в середині серця буде приємне відчуття спокою та гармонії. Варто пам’ятати, що погані моменти в житті не будуть вічними. Рано чи пізно ця проблема зникне. 

Потрібно пам’ятати, що все в житті відбувається не просто так. На все Воля Божа. Тому потрібно й надалі вірити, молитися та бути сильною духом. 

Подумай про Бога. Хіба Він хоче, щоб тобі було погано? Чи, можливо, таке випробовування не під силу? Ні, це не правда. Наш Творець ніколи не буде посилати випробовування, які неможливо подолати. Так, у житті буде багато поганих людей та розчарувань. Інколи здається, що біда не приходить одна. Щодня вони звалюються на тебе, немов снігова лавина. 

Підійди до дзеркала. Глянь на ту сильну жінку, яку бачиш у відображенні. Це ти! Сильна духом та вірою, вродлива та розумна. Ти впораєшся з цим періодом, який мов шторм – постійно норовить перекинути човен, щоб той пішов на дно. Однак такі речі тільки загартують тебе. Ти станеш кращою версією себе!

Для щасливого життя потрібно пережити жахливі труднощі. Але в кінці цього жаху тебе чекатиме спокій, радість та найголовніше – сильний дух.

Після довгої бурі серед хмар світитиме сонце. Якби не було дощу – не було б і веселки. А вона така красива, різнобарвна. Дарує всім посмішку та зачаровує перехожих. Тому потрібно завжди дякувати за таку негоду у своєму житті. Випробування готують тебе до призначення, перетворюючи тебе на нову людину – сильну, кращу. Витривалішу, якою тобі й судилося бути. 

Можливо, що це й на краще – не отримати те, чого ти так сильно просила Бога у молитвах? Можливо, що та бажана річ могла б тільки зашкодити та принести одне лихо та нещастя у твоє життя? 

Якщо ти просиш Бога про зустріч з тою людиною, але здається, що Він тебе не чує… То, можливо, все навпаки? Адже ти не знаєш, що насправді говорить про тебе за спиною. Можливо, що та людина б тільки зашкодила тобі та розбила серце. 

Або ти помічаєш, що твоя мрія ніяк не може стати реальністю. Але чи впевнена ти в тому, що ця річ принесла б тобі щастя, а не масу проблем та невдач? Таким чином Творець намагається тебе вберегти від поганого у житті. 

Бог тебе чує. Бог не хоче заподіяти тобі зла, а навпаки – зробити тебе сильнішою.

Замість того, щоб сердитися та вимагати здійснити бажане вже і негайно, намагайся змінити своє ставлення до ситуації. Повторяй фразу “Мені подобається вірити, що якщо мені не дають того, про що я молила, значить у Бога  є серйозніші плани”. Довірся Йому, адже попереду тебе очікує справжня неочікувана радість. 

Не опускай руки та не впадай у відчай. Ти з гідністю пройдеш всі випробовування, навіть якщо не залишатиметься сил йти далі. Одного дня ти будеш безмежно вдячна Богу за те, що послав тобі такі труднощі.

Коли ти розумієш, чому тобі не відчинилися двері, хоча ти постійно стукала в них… 

Чи бували у вас такі моменти, коли починали сумніватися у Всевишньому? 

Daryna
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector