5 речей, які варто викинути з гардероба!

Часто на вулиці ми можемо зустріти людей, як носять одяг, який вже давно не в моді. 

Хтось доношує старий одяг і взуття, тому що немає можливості оновити гардероб. Хтось просто не знає, що зараз взагалі носять і як можна виглядати по-іншому. Комусь ці речі дорогі, подобаються, з ними пов’язані певні емоції або спогади. Ще хтось не надає ніякого значення тому, що надіто: не гола, і добре.

Якщо ви теж не звертали увагу на актуальність деякий моделей одягу, то я вам розповім!

1.Низькі ботильйони

Шнурівка – ні. Висота до кісточки – теж ні. Ще недавно здавалося, що таке взуття буде вічною класикою жіночного стилю. Однак, минуло років 10, і все знову змінилося.

Такі моделі низьких ботильйонів більше неактуальні. На повних щиколотках модель висотою до кісточки візуально ще більше підкреслює обсяг ноги. На струнких ногах такі ботильйони просто виглядають старомодно.

Альтернатива низьким ботильйони є – це ботильйони класичної висоти без шнурівки на стійкому каблуці. Вони виглядають не менш жіночно, але більш сучасно.

2. Штани з лампасами

Здається, це та модель штанів, яка приїлася всім остаточно. Їх було занадто, занадто багато на вулицях ще кілька років тому. Тепер навіть дивно дивитися на ті короткі штани, що повністю відкривають щиколотки.

Зараз ми носимо однотонні штани повної довжини без лампасів. У них комфортно ходити в холодну пору року, а в сльоту можна навіть заправити в черевики. Найпопулярніші штани – базових кольорів вільного крою, зі стрілками і без них.

3. Комплекти шапок з шарфами

Не те щоб в’язаний одяг став зовсім неактуальним. Є моделі, які виглядають досить непогано. Але окремо.

Вже давно ми носимо окремо куплену в’язану шапку і підібраний до образу в цілому шарф-палантин.

Аксесуари можуть бути різних фактур, кольорів і товщини. За рахунок цього виходить цікавий і динамічний образ. А рукавички або рукавиці взагалі можуть бути третього кольору або нейтральної колірної гами.

Якщо в шафі або на полиці гардеробної у вас досі лежать схожі комплекти, носіть їх! Але у різному поєднанні!

4. Короткі шубки 

Коротенький відріз хутра виглядає вже абсолютно недоречним. Ідеї гламуру повністю втрачені в динаміці сучасного життя. Тому коротку шубку краще замінити на повноцінний предмет одягу, в якому можна буде не тільки добігти до машини, але і прогулятися по місту.

А якщо натуральне хутро все-таки так необхідний в гардеробі, то варто завести повноцінну шубу або модний шкіряний пуховик з хутряним коміром.

5. “Вікове” утеплене пальто

Улюблена модель ринків з одягом: утеплене пальто з плащової тканини довжиною за коліно, з контрастною відстрочкою і рельєфними швами спереду і ззаду. Здається, що час для виробників такого одягу застиг десь в кінці 90-х.

Популярність у масового споживача в містах і селищах саме цієї моделі пальто обгрунтована тільки з однієї точки зору: розмірний ряд. Фабрики, які відшивають такі пальта, дуже добре вивчили свого споживача. Це жінка старшого віку з розміром одягу більше ніж 52.

В торговому центрі і годі шукати такі розміри! А якщо і знайдеш, то ціни космос!

Альтернативою застарілим моделям пальто з плащової тканини може стати утеплений одяг в більш сучасному дизайні. Вона є на тих же ринках, тільки потрібно навчитися їх знаходити!

А у вас є такі речі в гардеробі?

Фото взято з вільних джерел

Viktoria
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector