Мене схвилювало, що коханий уже третій день не відповідав на мої дзвінки. Довелося навіть поїхати в село до його матері

Якось моєму коханому зателефонував “Назар”. Я підняла, але на мій подив почула жіночий голос. Видно вона не очікувала, що слухавку підійме не її власник і швидко збила і відключила телефон.

Наступні кілька днів я ніяк не могла додзвонитися до свого Дмитра, він наче зник з лиця землі. То ж я довго не думала і поїхала у село, де жила його матір.

Вибрала автобус, який найшвидше відправлявся туди й поїхала. Чесно кажучи, стан транспорту мене сильно розчарував. Всюди бруд, неприємний запах у салоні, ще й хитало на кожному повороті і ямці. І це я мовчу, що він повністю набитий людьми.

Мені хотілось лише одного – швидше з нього вийти. І коли я побачила вивіску з назвою села, то неабияк зраділа. Проїжджаючи по головній дорозі я спостерігала його за жителями й кількістю будинків.

Насправді я думала, що те село дуже маленьке і тут залишились лише пенсіонери, але навколо було стільки молоді. Коли я вийшла на зупинці, то помітила невеличкий кіоск. Дорога добряче втомила мене і сильно хотілося пити.

Коли я переступила поріг магазину і взяла пляшку води, то одразу, що мені впадало в око – це продавчиня. Точніше її зовнішній вигляд. Під нігтями земля, а сальне, відросле від коренів нефарбоване волосся зализане у хвостик, та футболка з плямою.

Враження склалось не найкраще. Я розумію, що це село, але ж не можна настільки не дбати про себе! Ніхто не каже щотижня відвідувати салони краси, але елементарно бути чистою й одягати чисте – перша необхідність.

З важким видихом я вийшла з магазину. Поруч за столиком на стільці сиділа молода дівчина, років 20. Її обличчя вкрилося пігментними плямами, замість талії – три складки на животі. А якою вона буде в 30?

Я у свої 28 не топмодель, але маю набагато кращий вигляд. З кожною наступною дівчиною і жінкою, що траплялася мені на шляху, я ловила себе на думці, що мені нічого боятися. Дмитро точно не міг проміняти мене на якусь із них. Скоріш за все то був злий жарт одного із його друзів. Правда?

А що ви думаєте про цю ситуацію?

Фото з відкритих джерел

JuliaG
Завантаження...
Cikavopro.com
Adblock
detector